آيا مي دانيد چرا توصيه مي شود كه چلوكباب را با سماق نوش جان كنيد پس بايد خاصيت آن را بدانيد
به گزارش سلامت نيوز از گذشتههاي دور در ايران همراه چلوكباب و برخي از غذاها، سماق استفاده ميشده است. امروزه مقالات متعددي حاكي از آن است كه اين ماده خاصيتي چندكاره دارد و مواد موجود در آن خواص ضدميكروبي بسيار قوي دارند. به عنوان نمونه، از آنجا كه گوشت مورد استفاده براي طبخ كباب چرب است، سماق موحب كاهش كلسترول و جذب چربي موجود در آن ميشود. همچنين سماق آلودگي موجود در گوشت را از بين ميبرد و از طرفي خاصيتي قابض دارد؛ يعني اگر التهابات يا زخمهايي در مسير لوله گوارش باشد تا حدودي موجب بهبود آنها شده و محافظ خوبي براي كبد است.
منبع :سلامت ايران
No comments:
Post a Comment