به گزارش سلامت نيوز با اين حال دانشمندان هنوز نمي دانند آيا اينترنت باعث افسردگي مي شود يا افراد افسرده به اينترنت گرايش پيدا مي كنند. روانشناسان دانشگاه ليدز شواهدي را كشف كردند كه نشان مي داد برخي از كاربران حريص اينترنت عادات اينترنتي در خود به وجود مي آورند كه طي آن گفتگوي آنلاين در شبكه هاي اجتماعي جايگزين تعاملات اجتماعي زندگي واقعي مي شود.
به گفته محققان مشغوليت بيش از حد به سايتهاي اينترنتي مي تواند با اختلالات روانشناختي از قبيل اعتياد يا افسردگي در ارتباط باشد و اعتياد به جستجو در اينترنت مي تواند ضربات جدي را به سلامت مغزي انسانها وارد آورد.
محققان در مرحله اول مطالعات خود ميزان استفاده از اينترنت و سطح افسردگي را در هزار و 319 نفر در رده سني 16 تا 51 سال مورد بررسي قرار دادند كه از اين ميان 1.2 درصد دچار اعتياد به اينترنت بودند.
اين معتادان اينترنتي بيشتر زمان خود را به گشت و گذار در سايتهاي مختلف، انجام بازي هاي آنلاين و اجتماعات آنلاين سپري مي كردند و در عين حال نسبت به ديگر افراد مورد مطالعه بيشتر در معرض ابتلا به افسردگي قرار داشتند.
بر اساس گزارش تلگراف، محققان مي گويند استفاده مفرط از اينترنت به طور قطع با افسردگي در ارتباط است اما آنچه آشكار نشده است تقدم افسردگي يا افراط در استفاده از اينترنت است. با اين حال هيچ شكي وجود ندارد كه جستجوگران افراطي اينترنتي نشانه ها و زمينه احتمال ابتلا به افسردگي شديد را در خود دارند.
No comments:
Post a Comment