Long live free and united Balochistan

Long live free and united Balochistan

Search This Blog

Translate

محاكمه يك ايرانى در امريكا به اتهام قاچاق قطعات موشك و هواپيما


اين فرد به دنبال تجهيزات پيشرفته الكترونيكى با كاربرد نظامى بود

واشنگتن، دبى- رسانه ها، (العربيه. نت)

وزارت دادگستری آمریکا اعلام كرد كه یک قاچاقچى اسلحه ایرانی به نام اميرحسين اردبيلى، اتهامات خود را در ارتباط با قاچاق قطعات و تجهيزات نظامی به ایران، پذيرفته است.

دادستان فدرال ایالت دلوور روز چهارشنبه 2-12-2009 اعلام کرد كه امیر حسین اردبیلی در ماه مه ۲۰۰۸ خود را در موارد قاچاق، توطئه و پولشوئی مجرم دانست. حکم محکومیت او قرار است روز ۱۴ دسامبر صادر شود.

دیوید ویس، دادستان فدرال ایالت دلوور همچنين گفت كه امیر حسین اردبیلی در کشورى در آسیای میانه بازداشت شده و در ژانویه 2008 به آمریکا تحویل داده شده است.

بنابرگزارشها اردبیلی به دنبال خرید قطعات پیشرفته الکترونیکی با کاربرد نظامی در موشک و هواپیماهای جنگده اف-4 بود و به همين منظور از ایران به گرجستان سفر کرده بود.

گزارشهاى ديگرى حاكى است اردبیلی در اکتبر ٢٠٠٧ در گرجستان دستگیر شده و در ژانویه ۲۰۰۸ به آمریکا فرستاده شده است. ليكن از بدو دستگيرى اردبيلى تا كنون، اين اولين بار است كه مقامات قضایی آمریکا در مورد پرونده وى اظهار نظر می کنند. تمام مراحل بازجویی و محاکمه وى غیرعلنی بوده است.

پيشتر وزارت خارجه ایران، دولت آمریکا را متهم کرده بود که در ناپدید شدن امير حسين اردبیلی و دو ایرانى ديگر بنام های شهرام امیری و علی رضا عسگری دست داشته است.

گفتنى است وزارت دادگسترى امريكا روز سه شنبه 24-11-2009 نيز اعلام كرد يك مرد بلژيکی بنام ژاک موسيو در دادگاهى در ایالت آلابامای آمریکا اتهامات خود مبنى بر "فروش غير قانونى اقلام نظامى به ايران" را پذیرفته است. اين فرد همراه با شريک ايرانى خود، دارا فتوحی، قاچاقچيانى با تجربه در انتقال اسلحه و قطعات حساس نظامى به جمهوری اسلامی ايران بوده اند."

آنان ظاهراً در صدد تهيه موتور جت های جنگنده اف-٥ و هواپيماهای حمل و نقل نظامی سی-١٣٠ برای صادر کردن به ايران بودند. به گفته مقامات قضائی آمریکا متهم ديگر پرونده ى هفته پيش "دارا فتوحی" هنوز متواری است.

لازم به ذكر است پيش از انقلاب 1979، امريكا هواپيماهايی به ايران فروخته است و قطعات يدکی قاچاق شده برای آنها كاربرد دارند. بعد از انقلاب ، امريكا فروش قطعات هواپیما به ایران را تحریم كرد.

No comments:

Post a Comment