امام جمعه موقت اهل سنت زاهدان: یکی از علامتهای ایمان مقبول و حقیقی محبت با اصحاب رسول الله صلی الله علیه وسلم است.
صحابه همان کسانی هستند که امینهای امت بوده و توسط آنان دین به نسلهای بعدی منتقل شده است و به هیچ وجه نباید مورد تعرض اهانتها و بیادبیها قرار گیرند و صدا و سیما نباید با پخش برنامههای اهانتآمیز به مقدسات اهل سنت، قلوب این قشر بزرگ جامعه را جریحهدار کند.
مولانا احمد در خطبههای جمعه با بیان علامتها و معیارهای ایمان حقیقی، محبت صحابه را یکی از این معیارها دانسته و گفت: هیچ کس بعد از انبیا علیهم السلام بالاتر از صحابه رسول خدا نیست و تمام اولیاءالله در عصرهای بعد از آنان با کوچکترین و ادنیترین فرد صحابه برابر نمیشود.
ایشان با محکوم کردن هرگونه توهین به شأن صحابه پیامبر با روایت حدیثی از احادیث پیامبر اکرم صلی الله علیه وسلم از این امر برحذر داشت و افزود: رسول الله صلی الله علیه وسلم در حدیثی میفرماید: «الله الله فی أصحابی لاتتخذوهم من بعدی غرضاً فمن أحبهم فبحبی أحبهم و من أبغضهم فببغضی أبغضهم»؛ از خدا بترسید درباره اصحاب من و بعد از من آنان را نشانه آزار و اذیت و توهین قرار ندهید. چرا که هر کسی با آنان محبت کند با من محبت کرده است و هر کس با آنان کینه ورزد با من کینه ورزیده است.
امام جمعه موقت اهل سنت زاهدان تاکید کرد: وحدت امت اسلامی که رمز بقای مسلمانان است هرگز بدون احترام به مقدسات و اعتقادات دینی همدیگر متحقق نمیشود. فرد سنی هیچ گاه اجازه ندارد سخنی بر زبان آورد که باعث جریحهدار شدن احساسات مذهبی فرد شیعه شود و نیز یک فرد شیعی نیز هرگز نباید حرفی به زبان بیاورد که نسبت به اعتقادات اهل سنت اهانتی صورت گیرد و هر کس که چنین کاری کند او خدمت به اسلام نکرده است بلکه خیانت کرده است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: صدا و سیمای کشور که همه ملت در آن سهیم هستند و زبان دولت و جکومت محسوب میشود نباید برنامهای پخش کند که باعث توهین به مقدسات اهل سنت شود.
اگر صحابه پیامبر مورد توهین قرار گیرند و در مورد شخصیتهای آنان شبههپراکنی صورت گیرد دیگر چیزی برای ما باقی نمیماند زیرا همانها بودند که دین را به ما منتقل کردند، اگر آنان زیر سوال بروند دین زیر سوال میرود و شالوده اسلام در خطر میافتد. افرادی که این امانتداران بزرگ را مورد توهین قرار میدهند فردا چه جوابی پیش خداوند دارند؟. ما از صدا و سیما میخواهیم پخش چنین برنامههایی را متوقف کند و جلوی توهین به مقدسات اصحاب پیامبر را بگیرد.
مولانا احمد گفت: همواره در همایشهای تحقیقی فجر، تصویب و تاکید میشود که کسی حق ندارد به صحابه و مقدسات اهل سنت توهین کند، اما باز هم این کار صورت میگیرد. لذا همه اقشار موظفاند اصول وحدت و همزیستی و احترام متقابل را رعایت کنند.
وی با نقل از آیت الله فاضل لنکرانی گفت: ایشان فرمودند: افرادی که به مقدسات اهل سنت توهین میکنند منافق هستند.
مولانا احمد امام جمعه موقت اهل سنت زاهدان در بخش نخست سخنان خود با تلاوت آیاتی از ابتدای سوره انفال به بیان صفات و معیارهای دیگر اهل ایمان پرداخت و گفت: هر چیزی در دنیا دارای معیاری است تا به خوبی سنجیده شود؛ معیار سنجش خالص از ناخالص، حق از باطل، درست از نادرست، ادعا از حقیقت. برای سنجش ایمان حقیقی نیز معیارهایی در کتاب و سنت وجود دارد که به وسیله آن ایمان حقیقی از ایمان غیرحقیقی تشخیص داده میشود.
خداوند متعال فرموده است«إنما المومنون الذین إذا ذکرالله وجلت قلوبهم و إذا تلیت علیهم آیاته زادتهم ایماناً و علی ربهم یتوکلون» اولین علامت ایمان آن است که با یاد الهی دل مؤمن به لرزه میافتد. بیتفاوت نیست در هر قدم، در هر حرکت و سخن به یاد خداست. از خوف خدا دلش به لرزه میافتد و دست به معصیت نمیزند، و از عشق خدا دلش به تپش و حرکت میافتد و خداوند را بندگی واطاعت میکند و از گناهان و معصیتها بیزاری جسته و پرهیزگاری را اختیار میکند و به سوی نیکیها شتابان ومشتاق و از انجام آنها خوشحال و مسرور است. درحدیث آمده است: {إذا سرتک حسنتک و ساءتک سیئتک فانت مؤمن} علامت ایمان آن است که از کار نیک خویش خوشحال و از کار زشت خویش ناراحت شوی.
دومین معیار ، تأثر از آیات کلام الله مجید و خضوع در مقابل دستورات الهی است؛ «و إذا تلیت علیهم آیاته زادتهم إیماناً» یقین و باور صحابه با شنیدن آیات الهی افزوده میشد و با این یقین بر تمام مشکلات زمان پیروز میشدند و این نتیجه همان ایمان بود.
ابوبکر صدیق، طلحه، زبیر، مصعب بن عمیر، عایشه و فاطمه (رضی الله عنهم اجمعین) همه با قدرت ایمان به درجه توکل علی الله رسیدند «وعلی ربهم یتوکلون» و الگوی ما در دین، ایمان و توکل هستند.
مولانا احمد با قرائت حدیثی به بیان بافضیلتترین ایمان پرداخته و به علامتهای ایمان حقیقی اشاره کرده و گفت: روزی یکی از اصحاب پیامبر پرسید: أی الإیمان أفضل؟ بهترین ایمان چیست؟ فرمود: این است که دوستی و دشمنیات با افراد فقط به خاطر الله باشد و به فقرا و مساکین طعام بدهی و با مردم به زیبایی و خوشی سخن بگویی و آنچه برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسندی و آنچه برای خودت نمیپسندی برای دیگران نیز نپسندی، اینها علامتها و معیارهای ایمان حقیقی است.
منبع :سنی انلاین
http://www.sunnionline.com/farsi
No comments:
Post a Comment