Long live free and united Balochistan

Long live free and united Balochistan

Search This Blog

Translate

حمله جنایتکارانه ارتش سوریه به مردم بی دفاع / شلیک با تانک به خانه های مردم (فیلم) / صحنه های جنگ خیابانی / کشته ‌ها بر کف خیابانها افتاده اندحمله جنایتکارانه ارتش سوریه به مردم بی دفاع / شلیک با تانک به خانه های مردم (فیلم) / صحنه های جنگ خیابانی / کشته ‌ها بر کف خیابانها افتاده اند

رادیو آلمان: ارتش سوریه صبح دوشنبه با تانک وارد شهر درعا شد. شاهدان عینی از کشته شدن ۲۰ نفر و ده‌ها زخمی‌ خبر می‌دهند. دولت مانع از ورود خبرنگاران بین‌المللی و عربی به کشور شده و نویسندگان و خبرنگاران سوریه بیانیه‌ای انتشار داده‌اند.
  
به گفته‌ی یک فعال سیاسی مخالف دولت سوریه، حدود ۳ هزار نفر از نیروهای رزمی ارتش سوریه با حرکت در پشت تانک‌های نظامی در سحرگاه دوشنبه (۲۵ آوریل / ۵ اردیبهشت) وارد شهر درعا شدند.
بر اساس آخرین خبرها، این عملیات نظامی و ارعابی ارتش سوریه تاکنون ۲۰ کشته و شمار زیادی زخمی برجای گذارده است. شمار کشته‌شدگان هر لحظه رو به فزونی است.
نظامیان با مسلسل‌های سنگین سوار بر تانک‌ها بر روی خانه‌ها و مردم شلیک می‌کنند. حتا با توپ مناطقی از این شهر هدف قرار گرفته‌اند. ویدئوهای شبکه تلویزیونی الجزیره بلندشدن دود از برخی مناطق را نشان می‌دهد.

خط تلفن و شبکه برق در درعا کاملا قطع شده است، ولی برخی دستگاه‌های موبایل اردنی هنوز قابل دسترسی هستند.
 
«نیروهای ویژه‌ی ماهر اسد»

یک راننده تاکسی که در درعا زندگی می‌کند، به خبرگزاری آلمان گفت: «باید بگویم که حدود چندین هزار سرباز ارتش وارد شده‌اند و هم‌اکنون در حال حمله به خانه‌ها هستند.»
وی افزود: «در اینجا مجروحان زیادی دیده می‌شود و آمبولانس‌ها نمی‌توانند از میان رگبار مسلسل‌ها عبور کنند.»
این شهروند درعا اظهار داشت: «اینها نیروهای ویژه‌ی ماهر اسد (برادر بشار اسد) هستند و به هر جنبده‌‌ای شلیک می‌کنند.»
به گزارش خبرگزاری آلمان، شاهدان عینی می‌گویند که کشته‌ها بر کف خیابان‌ها افتاده‌اند و کسی نمی‌تواند به آنها نزدیک شود، زیرا تک‌تیراندازان مردم را هدف قرار می‌دهند.
شهر درعا در روزهای گذشته شاهد قربانیان بسیار در میان معترضان به دولت بشار اسد بوده است که توسط نیروهای امنیتی سوریه به قتل رسیده بودند. معترضان خواستار اصلاحات گسترده‌ی سیاسی و کناره‌گیری بشار اسد از قدرت هستند.
روز جمعه گذشته در تظاهرات‌های گسترده‌ی مردم حدود ۱۳۰ نفر در شهرهای مختلف این کشور توسط نیروهای امنیتی و تک‌‌تیراندازان حکومتی کشته شدند. روز بعد به هنگام مراسم مسالمت‌آمیز سوگواری نیز ۱۳ نفر به قتل رسیدند.
ویدئوهایی که شبکه الجزیره روز دوشنبه منتشر کرد، نشان می‌دهد که جوانان در کنار خیابان به سوی تانک‌ها سنگ پرتاب می‌کنند. ویدئوی دیگری نشان می‌دهد که تمام مغازه‌ها و فروشگاه‌‌های شهر بسته است. یک گزارشگر الجزیره از دمشق خبر داد که در برخی شهرها شبکه‌های تلفن و موبایل از کار افتاده‌اند.

معترضان لغو حاکمیت مطلق حزب بعث را می‌خواهند

عبدالله الحریری، فعال مخالف دولت صبح دوشنبه (۵ اردیبهشت) به خبرگزاری فرانسه گفت که نظامیان «در حالی که پشت تانک‌ها پناه گرفته و در حرکت هستند، به هر سویی شلیک می‌کنند.»
روز یکشنبه هزاران نفر از مردم درعا علیه حکومت سوریه و در حالی که تابوت کشته‌شدگان روزهای جمعه و شنبه را حمل می‌کردند دست به تظاهرات زدند.
یک نظامی ارتش سوریه گفت که نیروهای امنیتی روز یکشنبه وارد عملیات نشدند. وی مشروط به اینکه نامش فاش نشود به خبرگزاری فرانسه گفت که تظاهرکنندگان پرچم سوریه را به احتراز درآورده بودند و بر روی پلاکات‌های خود خواستار لغو ماده ۸ قانون اساسی سوریه بودند. ماده ۸ قانون اساسی حاکمیت یگانه‌ی حزب بعث سوریه را تضمین می‌کند.

بسته شدن تمام گذرگاه‌های مرزی با اردن

دولت سوریه روز دوشنبه تمام گذرگاه‌های مرزی خود با کشور همجوار، اردن را بست. این خبر را مقام‌های سوری اعلام کردند.
یک دیپلمات عالی‌رتبه در پایتخت اردن تأیید کرد که دو گذرگاه اصلی سوریه در نزدیکی درعا و نسیب از طرف سوری‌ها بسته شده‌اند. درعا در جنوبی‌ترین نقطه‌ی سوریه در مناطق مرزی با اردن قرار دارد.
یک مقام سوری به خبرگزاری رویترز در مورد مدت بسته ماندن گذرگاه‌های مرزی گفت که این امر به عملیات امنیتی گسترده‌ای بستگی دارد که روز دوشنبه آغاز شده است.

بیانیه ۱۰۲‌ نویسنده و روزنامه‌نگار سوریه

دراین میان نویسندگان و روزنامه‌نگاران سوریه بیانیه‌ای در محکومیت برخوردهای شدید دولت علیه مردم انتشار دادند. این بیانیه را ۱۰۲ نفر از نویسندگان و خبرنگاران داخل و خارج کشور و جناح‌های مختلف امضا کرده‌اند.
این بیانیه‌ روشنفکران سوریه را متهم می‌ کند که آنها هنوز قادر نبوده‌اند از مانع ترس بگذرند و با اتخاذ رویکردی شفاف، خشونت‌های رژیم سوریه علیه مردم را محکوم کنند.
سازمان حقوق بشر شمار قربانیان ناآرامی‌ها سوریه را حدود ۴۰۰ نفر تخمین می‌زنند. اعتراضات چند روز گذشته بیشترین قربانی را داده است.

احتمال اعلام جرم دادگاه کیفری بین المللی علیه اسد

روزنامه انگلیسی دیلی تلگراف روز یکشنبه به نقل از حقوقدانان بین المللی از احتمال اعلام جرم دادگاه کیفری بین المللی لاهه علیه بشار اسد، رئیس جمهور سوریه خبر داد.
به نوشته این روزنامه، رئیس جمهور سوریه به اتهام کشتن معترضان سوری می تواند از سوی دادگاه کیفری بین المللی تحت پيگرد قانونی قرار گيرد.
مخالفان رژیم سوریه و بسیاری از سازمان های بین المللی ضمن محکومیت جنایات اخیر بشار اسد خواستار محاکمه او در دادگاه کیفری بین المللی شدند.
تنها در روز جمعه گذشته حدود یکصد و بیست تن از معترضان در شهرهای مختلف سوریه هدف گلوله قرار گرفته و کشته شدند.
تصاویر تکاندهنده از کشته شدن تظاهرکنندگان بدست ماموران امنیتی رژیم بشار اسد، موجی از خشم و انزجار را در میان مردم جهان برانگیخته است.
سازمان های بین المللی می گویند رژیم بشار اسد که یکی از سرکوبگرترین حکومتهای خاورمیانه بشمار می رود، از روش های وحشیانه قذافی برای سرکوب معترضان استفاده می کند و آنها را به قتل می رساند.
شورای امنیت سازمان ملل در نشستی در ماه فوریه گذشته خواهان ارجاع پرونده جنایات قذافی به دادگاه کیفری بین المللی شد تا دیکتاتور لیبی در این دادگاه محاکمه شود.
این احتمال وجود دارد که در صورت ادامه جنایات رژیم سوریه علیه معترضان در این کشور، کشورهای غربی عضو شورای امنیت همین درخواست را در مورد بشار اسد مطرح کنند.
به گفته فعالان حقوق بشر در سوریه، از آغاز اعتراضات مردمی این کشور تا کنون دستکم سیصد تن از معترضان بدست نیروهای امنیتی رژیم بشار اسد کشته شدند.

No comments:

Post a Comment