Long live free and united Balochistan

Long live free and united Balochistan

Search This Blog

Translate

4 ماده غذايي براي مقابله با آنفلوآنزاي خوكي

مصرف هويج، قارچ، انار و چاي سبز از جمله اقدامات پيشگيرانه در برابر ابتلا به آنفلوانزاي نوع A يا آنفلوانزاي خوكي است.

همانطور كه مي‌دانيد هر روز بر تعداد مبتلايان به آنفلوانزاي A افزوده مي‌شود، پس براي عدم ابتلا به اين بيماري و حذف اين روند، پيشگيري‌هاي اساسي بايد صورت گيرد.

در اينجا متخصصان ، مصرف 4 ماده غذايي را توصيه كرده اند كه سيستم ايمني بدن را در مقابله با اين ويروس مقاوم‌تر مي‌كند:

هويج
براي مقابله با اين بيماري، هويج انتخاب مناسبي است، زيرا منبع غني بتاكاروتن (پيش ساز ويتامين A) است و بتاكاروتن، مقاومت بدن را در مقابله با اين بيماري، بالا مي‌برد.

طبق تحقيقات هر چه بتاكاروتن بيشتر مصرف شود، سلول‌هاي ايمني بدن كه شامل سلول‌هاي كشنده طبيعي هستند، زياد‌تر مي‌شوند.

قارچ
شما حتما از شنيدن اين خبر كه سس قارچ، سيستم ايمني بدن را مقاوم مي‌كند، خوشحال خواهيد شد.

طبق تحقيقات اخير‌ با استفاده از قارچ، سلول‌هاي دفاع كننده طبيعي افزايش پيدا مي‌كنند و در نتيجه سيستم ايمني بدن مقاوم‌تر مي‌شود.


انار
يكي از دلايلي كه از انار به عنوان ميوه‌اي شگفت انگيز ياد مي‌شود، داشتن خاصيت آنتي‌اكسيداني آن است.

انار بيشترين ظرفيت آنتي اكسيداني را براي مهار يا خنثي‌سازي راديكال‌هاي آزاد دارد و با داشتن اين خاصيت مي‌تواند با بيماري‌هاي مختلف از جمله آنفلوانزا، مقابله كند.

اگر انار در دسترس شما نيست مي‌توانيد از آب انار بسته بندي شده (بدون قند و مواد افزودني) استفاده كنيد.

چاي سبز
در چاي سبز نوعي آنتي اكسيدان به نام "كاتچين" وجود دارد كه مي‌تواند سلول‌هاي ايمني بدن را افزايش دهد و طبق تحقيقات انجام شده، اين ماده روند انتشار ويروس را كند مي‌كند.

از ديگر تركيبات چاي سبز،"ال‌تيانين" است. طبق تحقيقاتي كه در دانشگاه هاروارد انجام شده، اين ماده، مقاومت سيستم ايمني بدن را افزايش مي‌دهد.

No comments:

Post a Comment