Long live free and united Balochistan

Long live free and united Balochistan

Search This Blog

Translate

سقوط ایران در رده بندی جهانی آزادی مطبوعات؛ نظرات شما

سقوط ایران در رده بندی جهانی آزادی مطبوعات؛ نظرات شما
تازه ترین گزارش سازمان گزارشگران بدون مرز درباره رده بندی جهانی کشورها بر اساس آزادی مطبوعات و رسانه ها، نشان می دهد که رتبه ایران در یک سال اخیر 7 پله سقوط کرده و در میان 175 کشور، به رده 172 رسیده است. در این رتبه بندی، تنها کشورهای ترکمنستان، کره شمالی و اریتره وضع بدتری از ایران دارند و افغانستان 23 رتبه بالاتر از ایران و در جایگاه 149 قرار گرفته است.

نظر شما درباره سقوط ایران در این رده بندی چیست؟ اگر در ایران زندگی می کنید، محدودسازی مطبوعات در سال های اخیر، چه تأثیری بر دسترسی شما به اخبار و اطلاعات داشته است؟

اگر در افغانستان زندگی می کنید، آزادی اطلاع رسانی را در رسانه های این کشور چطور ارزیابی می کنید؟ آیا شما به عنوان یک افغان، نگرانی خاصی از محدودیت گردش آزاد اطلاعات در کشور خود دارید؟

سازمان گزارشگران بدون مرز درباره وضع رسانه ها در ایران، به مواردی همچون "بدبینی مفرط مقامات حکومتی علیه روزنامه نگاران و وب نگاران" و "استقرار نیروهای امنیتی در چاپخانه ‌ها و تحریریه‌ ها و سانسور پیش از انتشار" اشاره کرده است.

آیا شما اساساً با آزادی بدون قید و شرط رسانه ها موافقید یا فکر می کنید که فعالیت آنها در جامعه باید در چارچوب هایی محدود شود؟

به نظر شما جلوگیری از گردش آزاد اطلاعات و محدودسازی رسانه ها در یک جامعه، چه تبعاتی می تواند به دنبال داشته باشد؟

اگر مایل به بیان نظر و تجربه خود در این زمینه هستید، برنامه «نوبت شما» تلویزیون فارسی بی بی سی در روز شنبه، 2 آبان (24 اکتبر)، به این موضوع اختصاص دارد.

شما مى ‌توانيد با قرار دادن شماره تماس خود در بخش نظرات وب سايت، ارسال ايميل به نشانى shoma@bbc.co.uk يا تماس با شماره های ۰۰۴۴۲۰۷۷۶۵۲۰۴۸ و ۰۰۴۴۲۰۷۷۶۵۰۵۰۵ در برنامه «نوبت شما» شركت كنيد.

همچنین می توانید نظر خود را از طریق پیامک (اس ام اس) با شماره 00447786200548 برای ما ارسال کنید.

اگر مى‌خواهيد به صورت تصويرى با وب‌كم در برنامه شركت كنيد، لطفا به ما ايميل بزنيد تا شما را راهنمایی كنيم.همچنین مى‌توانيد به وسيله موبايل يا وب‌كم نظرات خود را به صورت تصويرى ضبط و براى ما ارسال كنيد تا در طول برنامه پخش شود.

منتشر شده: 10/23/09 11:20 AM GMT

------------------------------------------
منتشر شده در: 10/23/09 6:26 PM GMT

با سلام
نوع وکارکرد رسانه ها معمولأ منعکس کنندۀ سيستم سياسی و اقتصادی هر کشوری ميباشد.در ايران بطور سنتی و از بدو بوجود آمدن نشريه و سبس راديو و تلويزيون تا به امروز به استثنا دوره های کوتاهی هميشه رسانه ها در خدمت حکومت وقت بودند و بجز مداحی و رساندن چند خبر بی خطر رسالت ديگری نداشتند.جمهوری اسلامی مديريت رسانه هايش بدست نهادهای نظامی امنيتی اداره ميشوند بنابر اين بحث در بارۀ آزادی خبری و فرهنگی در چنين شرايطی بيهوده ميباشد.

مرآت، انگلستان

----------------------------------------------------
منتشر شده در: 10/23/09 5:55 PM GMT

در نظامهایی که علیه سلطه ی بیگانگان انقلاب کردند این مساله که مطبوعات کنترل بیشتری میشن طبیعی هستش.هر چند خود کشورهای بظاهر دموکرات مآب هم به شکلهای دیگه ای مطبوعات رو تحت کنترل دارند و چیزی بنام آزادی مطلق وجود نداره.

[farhadd]
---------------------------

منتشر شده در: 10/23/09 5:31 PM GMT

با این گزارش و رده بندی ، رهبران و دولتمردان ایران می بایست از خجلت ، آرزو کنند که زمین دهن باز کند و آنها را ببلعد. اما رو که نیست سنگ پای قزوین است.

حمید، کانادا

--------------------------------------------------------------
منتشر شده در: 10/23/09 5:30 PM GMT

هارمونی نداشتن حکومت در حوزه های گوناگون زیستی قبل از اینکه سبب آرامشی برای رعیت شود باعث تشویش وسردرگمی آنان می شود. باتوجه به اینکه هیئت حاکمه در ایران متعلق به دوران پیشا مدرن است لذا وجود رسانه ها وارباب فکر مدرن بیشتر بار خاطر است تا یار شاطر. من خوشحال تر بودم اگر در ایران هیچ رسانه ای مربوط به دوران مدرن وجود نداشت. در این صورت هم روشن فکران آدرس عوضی نمی دادند به مردم وهم مردم با آرامش قومی قبیله ای می توانستند خودشان چرخ خودشان( دراینجا رسانه) را اختراع کنند.

سیامک، لندن

---------------------------------------------------------------

منتشر شده در: 10/23/09 5:25 PM GMT

آیا از حکومت کودتا جز این انتظاری هاست ؟ معهذا بدلیل اینکه خود شما هم در همین بند سانسور و محدودیت های اعلان نشده گرفتار هستید بی بی سی و سایر رسانه های غربی برای حفظ سودهای اقتصادی از ابتدا از اقرار به این واقعیت طفره رفته زیرا میدانید كه اعلان این واقعیت درد آور نتایج تلخی برای کودتاچیان و طرفهای تجاری انها خواهد داشت.

محمد، تگزاس

------------------------------------------------------------------------

منتشر شده در: 10/23/09 5:22 PM GMT

من خیلی‌ دوست دارم بدونم که این رتبه بندی چطوری انجام گرفته؟ مثلا زمان دولت آقای هاشمی‌ که اصلان چیزی به اسم مطبوعات منتقد وجود نداشت که بعضی‌‌هاشون بازداشت بشن، رتبه ایران چند بود؟ یا مثلا در بعضی‌ کشور‌های همسایه مثل عربستان که باز هم چیزی به اسم مطبوعات منتقد حکومت وجود نداره(البته به علت ترس از حاکمیت) رتبشون چنده؟

حقیقت جو

----------------------------------------------------------------------------
منتشر شده در: 10/23/09 5:11 PM GMT

بادرود؛پديده جديدونوينی نيست .ازنظرآمارهای جهانی حکومت غاصبه ملايان درتمامی مواردوموضوعات وتورنمنت هازبانزدخاص وعام است.!!وبنظرمن وباشناخت نصبی که ازاين جماعت (ملايان)دارم اگردردررأس جدول قرارگرفتيم آنگاه بايدشک وترديدداشت زيرااين طايفه کارنيک وبهی انجام نميدهندونداده اندونخواهندداد.

م.شيرازی، duesseldorf
-----------------------------------------------------------------------
منتشر شده در: 10/23/09 5:11 PM GMT

دولت هایی که با فشار برمطبوعات آزادی بیان را محدود می کنند بیش از هر چیز ضعف خود را نشان می دهند. چرا دولت ایران پس از سی سال هنوز از مردم خود هراس دارد؟

وزارت امور خارجۀ ایالات متحده ...، واشینگتن دی سی، ايالات متحده

-------------------------------------------------------
منتشر شده در: 10/23/09 5:09 PM GMT

اگر با عینک بسیجی به جدول نگاه کنید خواهید دید که ما رتبه اول را در آزادی مطبوعات و بیان داریم. این عینک طبی را می توانید از مساجد در ایران و در برون مرز از سفارت ایران با کارت ملی تهیه کنید

شاپور، مسجدسلیمان

------------------------------------------------------------------------
منتشر شده در: 10/23/09 5:00 PM GMT

سخن گفتن از آزادی رسانه در ایران اسنبدادی یک جوک خنده اور است. کشوری که ازادی های اولیه شهروندان حذف شده می بیند چطور می تواند به ازادی رسانه فکر کند؟
آزادی رسانه یعنی پایان عمر استبداد

امیر ---، دبی

-----------------------------------------------------------------------------------

منتشر شده در: 10/23/09 4:18 PM GMT

متاسفانه اینکه دولت ایران همیشه در حال محدود سازی مطبوعات و رسانه ها هست ریشه در ترس داره.از نظر من اگر دولتی کارش درست باشه و به قول خودش هیچ نقصی نداشته باشه و واقعا از طرف مردم تایید و منتخب شده باشه نباید ترسی بابت این داشته باشه که مردم کشورش از اخبار منفی هم با خبر بشوند.
در غیر اینصورت میشه گفت تمام گفته های دولت و پیش گفته های دولت ها پیش از انتخاب در هر دوره ای چیزی به جز دروغ نیست

کسری، کرج

-------------------------------------------------------------------------

منتشر شده در: 10/23/09 4:05 PM GMT

ازادی مطبوعات در فرانسه که بنيانگزار همين سازمان گزارشگران بدون مرز است ، افسانه ای بيش نيست بالاخص از زمان رياست جمهوری سارکوزی دنيای مطبوعات و احزاب سياسی حکايت کو ..کولا و پپ...کولا است که با وجود داشتن برند تجاری متفاوت ، محتوايشان يکيست : کولا ! ! !

فريدون، پاريس

--------------------------------------------------------------

منتشر شده در: 10/23/09 3:31 PM GMT

ايران بجز حق مردوم را ضايه کردن کاری ديگری بلد هست!بايد يک جوری چشم و گوش مردوم را بسته نگه دارن يا نه! مگه اطراظات اخير نبود حتی س م س قطع کردن

shahram، sw

----------------------------------------------------------------------
منتشر شده در: 10/23/09 3:15 PM GMT

تا زمانيكه جمهوري اسلامي رتبه اول در جهان در رشته هاي فحشا, اعتياد, اعدام, اعدام كودكان, تصادفات رانندگي و .....را دارد و امام زمان هم از او راضي ميباشد و دولت تشكيل ميدهد, چه احتياجي به اين مزخرفات غيراسلامي مانند آزادي بيان, آزادي مطبوعات, دموكراسي و.... ميباشد. خدا بداد جهان برسد روزي كه مديريت آن طبق خواسته احمدينژاد بدست او بيافتد..

سارا

-------------------------------------------------------------------
منتشر شده در: 10/23/09 3:11 PM GMT

همانطور که در آزادی فردی حد و مرز معقولی تعیین شده است ، در آزادی مطبوهات هم تعهداتی وجود دارد که فرد مسئول و حرفه ای آن را باید رعایت کند .

منصور اقتداری، آمریکا


Edaame nezarhaa rp dar site BBC motalee koneed.

No comments:

Post a Comment