Avaal shomaa khodetoon ke bigaane hasteed dar Balochechestan goretton ro gom koneed bad maa khodemoon taklife baghiye ro moshak´has mikoneem na shomaahaa ke khodetoon bigaane hasteed dar Balochestan!
۱۳ مرداد ۱۳۸۹ (۱۵:۳۱ب.ظ)
استاندار:
در بخش تشخيص هويت ملي در سيستان و بلوچستان تحول بسيار مهمي انجام شده است
خبرگزاري موج - استاندار سيستان و بلوچستان تشخيص هويت ملي را از مسئوليت هاي حساس و بسيار مهم کارکنان سازمان ثبت احوال کشور دانست و اعلام کرد: از آغاز به کار دولت مهرورز تا کنون، اقدامات و تحولات قابل تحسيني در اين استان انجام شده که همچنان ادامه دارد.
به گزارش موج، مهندس علي محمد آزاد روز چهارشنبه در ديدار با مدير کل، مسئولان و کارکنان ثبت احوال سيستان و بلوچستان با تقدير از تلاش هاي انجام شده و به روز شدن ثبت وقايع حياتي در تمامي شهرها و بخش هاي استان افزود: با توجه به گستردگي و موقعيت جغرافيايي و همسايگي با کشور هاي افغانستان و پاکستان و نيز وجود مرزهاي طويل و ترددهاي غير مجاز و مهاجرت اتباع بيگانه در سه دهه گذشته و سکني يافتن آنها در مناطق مختلف استان، لزوم دقت در تعيين هويت ملي و پالايش افراد يه لحاظ جعل شناسنامه ها و برخي کارت هاي ملي يک ضرورت اجتناب ناپذير است.
نماينده عالي دولت با اشاره به حضور 250 الي 500 هزار نفر اتباع بيگانه در سيستان و بلوچستان تصريح کرد: بر اساس مصوبه شوراي عالي امنيت ملي، اقامت اتباع بيگانه در اين استان حتي براي افراد ممنوع است و در سال جاري، حدود 70 هزار نفر تبعه مجاز بيگانه به همراه خانواده هاي خود به ساير استان هاي کشور منتقل و 120 هزار نفر تبعه غير مجاز ساکن در اين استان نيز به خارج از کشور طرد شده اند.
آزاد با تاکيد بر اين که اقدامات انتقال و طرد اتباع بيگانه از سيستان و بلوچستان تا آخرين نفر با قوت ادامه دارد، گفت: متاسفانه بسياري از مشکلات امنيتي، قاچاق مواد مخدر و معضلات اجتماعي ناشي از حضور برخي اتباع بيگانه در استان است.
استاندار همچنين اشاره اي نيز به مشکوک التابعين کرد و افزود: با نصب و راه اندازي سيستم جديد نرم افزاري و مکانيزه و نيز تحقيقات در حال انجام و وضعيت افراد مشکوک التابعه نيز در سطح سيستان و بلوچستان بررسي مي شود.
وي از تمامي کارکنان ثبت احوال خواست نسبت به هويت ملي حساس بوده و بيش از پيش دقت لازم را داشته باشند.
در اين ديدار مديرکل ثبت احوال سيستان و بلوچستان با ارائه گزارشي اعلام کرد تا قبل از دولت نهم، 21 واحد ثبت احوال در استان فعال بوده که با توجه ويژه دولت و پيگيري هاي استاندار، اکنون به 40 اداره توسعه يافته است.
زاهدي نيا با اشاره به اين که اکنون در 8 بيمارستان شعبه صدور شناسنامه دار شده، افزود: در سيستان و بلوچستان سيستم ثبت دستي کاملاً کنار گذاشته شده و تمامي وقايع به صورت مکانيزه و روزانه وارد پايگاه اطلاعات جمعيتي کشور مي شود.
No comments:
Post a Comment