هشدار فرماندهان نظامی و فضای امنیتی در آستانه 25 بهمن
اختلال در تماس های شبکه های موبایل در ایران از روز گذشته به کندی شبکه اینترنت افزوده شده و شبکه های ماهواره ای نیز با پارازیت ممتد مواجه شده اند. روز گذشته همچنین وزارت اطلاعات به ارسال پیامک های تهدید آمیز به شهروندان ادامه داد و در متنی که به مشترکین تلفن همراه در ایران ارسال کرد، نوشت: در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب وزارت اطلاعات آماده دریافت گزارش های مردمی از فتنه گران است.
پس از گذشت حدود یک هفته از ارائه درخواست میرحسین موسوی و مهدی کروبی، دو رهبر مخالفان دولت، مدیرکل سیاسی وزارت کشور اعلام کرد اجازه برگزاری راهپیمایی به مخالفان داده نخواهد شد.
این در حالیست که گروه های مردمی برغم تدابیر شدید امنیتی، از طریق تلفن، اساماس، شعارنویسی روی دیوار و ...اطلاع رسانی و خود را برای شرکت در این راهپیمایی آماده می کنند.
همزمان مقامات مختلف نهادهای نظامی همچون سپاه و بسیج هم برخلاف اظهارات گذشته خود مبنی بر "مرگ فتنه سبز" از برگزاری راهپیمایی 25 ابراز نگرانی کرده و در مقام تهدید بر آمده اند.
درهمین باره روز جمعه مسئول سیاسی قرارگاه ثارالله تهران با اشاره به درخواست راهپیمایی سران جنبش سبز برای روز 25 بهمن گفت: "مردم و انقلاب باید آگاه و هوشیار باشند و بدانند که جریان فتنه هنوز خاموش نشده است و در شهرهای مختلف جریان دارد."
وی که خبرگزاری ایسنا او را با نام سردار شفیعی معرفی کرده است، همچنین تصریح کرد: "عاملان جریان فتنه که دست نشانده کشورهای غربی علیالخصوص آمریکا و اسرائیل هستند، اتحاد و انسجام مردم را در راهپیمایی 22 بهمن نشانه گرفتهاند و از مدتها قبل جهت سرکوبی تجمع مردم برنامهریزی کردهاند، لذا مردم هوشیار و آگاه ایران اسلامی باید همواره گوش به فرامین رهبر انقلاب باشد و با بصیرت کامل جهت حفظ ارزشهای نظام، تلاش کنند تا از جانب دشمن خدشهای به نظام وارد نشود."
همزمان حسین طائب فرمانده سازمان جدید التاسیس اطلاعات سپاه (معاونت اطلاعات سابق) که در جریان انتخابات و سرکوب اعتراضات پس از آن فرماندهی بسیج را برعهده داشت نیز طی اظهاراتی اعلام کرد:
"ملت با حضور خود در صحنه، هر كسي كه بخواهد از انقلاب ريزش كند را از خود جدا ميكند و پاسخ محكمي به آن ميدهد."
حسین طائب که در راهپیمایی 22 بهمن حاضر شده بود، ادامه داد:
"فتنهگران بايد با ديدن حضور ميليوني مردم در اين گونه راهپيماييها درس گرفته و متوجه شوند كه در برابر ملت قرار گرفتهاند."
محمدحسین صفارهرندی معاون کنونی فرمانده کل سپاه پاسداران هم با اشاره به درخواست مجوز راهپیمایی 25 بهمن از سوی رهبران جنبش سبز گفت:
"کسی که جلوی 22 بهمن یک بیست و چندم بهمن دیگر راه بیاندازد، ضد انقلاب است."
رییس سابق اداره سیاسی سپاه و سردبیر پیشین کیهان که درمیان بسیجیان در دانشکده علوم اجتماعی علامه طباطبایی سخن می گفت همچنین اضافه کرد:
"رو در روي حكومت وليفقيه پرچم زدن يعني پرچم آمريكا را سر دست بلند كردن و اينگونه حركتها ضد انقلابي است و بايد سركوب شود."
وی همچنین افزود: "بايد به اينگونه افراد گفت همان روزي كه همه ملت از مصر حمايت كردند شما هم با ملت شعار سر ميداديد، چرا خود را از ملت جدا ميدانيد. ملت ايران عليه دشمنان شعار سر داد و شما هم ميتوانستيد همصدا با ملت از انقلابهايي كه در خاورميانه در حال شكلگيري است حمايت كنيد."
وزیر برکنار شده ارشاد اسلامی در ادامه گفت: "اينگونه افراد 25 بهمن را انتخاب ميكنند چون آن روز، روز آمريكاست نه روز ملت ايران. كساني كه تصميم گرفتند براي مسائل پي در پي آمريكا عامل تسكين فراهم كنند روز 25 بهمن را مقابل 22 بهمن علم كردهاند. طبعا ملت ايران اجازه اينگونه اقدامات را به اين گروهها نخواهد داد و روشن است كه اين افراد در خيالبافيهاي بچهگانه و توهم به سر ميبرند."
همزمان با این اظهارات فرماندهان سپاه یکی از بولتن های این نهاد نظامی برای هادیان سیاسی اش نیز از اتحاد گروه های منتقد حکومت تحت عنوان واحد جنبش سبز به مناسبت 25 بهمن و بروز ناآرامی در مناطق مختلف کشور خبر داد و نوشت: "بنابر گزارش های دریافتی اپوزیسیون داخل به سرکردگی فرقه سبز با مجموعه ای از ضد انقلاب برای اقدامات آشوبگرانه در مناطق غربی و شرقی کشور هماهنگ شده و تعهد کرده تا امکانات رسانه ای خود را در اختیار ضد انقلاب بگذارد."
همچنین هفته نامه صبح صادق طی مقاله ای فراخوان سران جنبش سبز برای راهپیمایی 25 بهمن را مورد توجه قرار داده و نوشته است: "گروهي از ملت بريده كه حتي در راهپيمايي ملت ايران در 22 بهمن امسال نيز حضور نداشتند، آرامش و نشاط جامعه را نشانه رفته و فتنه اي ديگر را در سر مي پرورانند."
ارگان سیاسی سپاه پاسداران در ادامه این مقاله نوشت: "به نظر مي رسد مواجهه نظام اسلامي با اصحاب فتنه و سران آن به مرحله جديدي رسيده است. اگر تا ديروز بهانه آشوبها و كارشكني ها به ظاهر اعتراض به نتايج انتخابات بود، اما امروز اين جريان به تقابل و رويارويي مستقيم با نظام اسلامي روي آورده و در خيال خام خود كشاندن اوباش و ضدانقلاب به خيابانها براي براندازي نظام را هدايت مي كند."
فرمانده اداره "تحلیل و توجیه" سپاه همچنین از اعلام حمایت گروه ها و احزاب مختلف از راهپیمایی 25 بهمن ماه خبر داده و خواسته است که "خواص و نخبگان جامعه اسلامي، نيز در قبال اين گونه تفرقه افكني ها موضع شفاف و صريح تري اتخاذ نمايند تا هزينه اقدامات براندازانه براي ايادي داخلي استكبار جهاني بيشتر گردد."
پیش از این و در یکی از نخستین واکنشها به درخواست راهپیمایی موسوی و کروبی، روزنامه کیهان آن را اقدامی هدایت شده از سوی اسرائیل دانسته بود.
کیهان با اشاره به درخواست موسوی و کروبی، نوشت: "آنها میدانند امکان احیای فتنه و آشوب را ندارند و درخواست اخیر را به این منظور مطرح کردهاند که اندکی از بار تحقیرها مبنی بر اینکه بیعرضه و بیخاصیت هستند، کاسته شود".
غلامحسین محسنیاژهای، سخنگوی قوه قضاییه نیز، چنین درخواستی را باعث "تفرقه" دانست و اعلام کرد: "اگر واقعا شخصی انگیزه حمایت از مردم غیور و به پاخاسته مصر و تونس را داشته باشد همراه با حکومت و ملت در روز 22 بهمن در راهپیمایی شرکت میکند، در حالی که تعیین یک روز دیگر بدان معنی است که این آقایان خود را از صف مردم جدا کرده و ایجاد تفرقه میکنند. این یک اقدام سیاسی است ولی مردم ایران هوشیار هستند و اگر هم ضرورت باشد پاسخ میدهند".
جعفر شجونی، دبیرکل جامعه وعاظ کشورهم در سخنانی در رشت، با اعلام اینکه "فتنهگران ناخالصي انقلاب بودند و انقلاب اسلامي ايران با تقابل با آنها خالص شده است"، گفت: "روحانيت، سپاه، بسيج و دانشگاه براي سركوب فتنه بيدار است."
از سوی دیگر پس از ارسال 14 هزار اساماس به شماره موبایلهای شهر تهران از سوی برخی حامیان جنبش سبز در خارج از کشور و دعوت از مردم برای حضور در راهپیمایی، وزارت اطلاعات نیز به برخی از شهروندان اساماسهایی فرستاده و در آنها تهدید کرده است که در صورت حضور در راهپیمایی، با افراد برخورد شدیدی خواهد شد.
همچنین در سه روز گذشته، موج جدیدی از بازداشتها آغاز شده و دستکم 20 تن از فعالان سیاسی و مطبوعاتی به دلایل نامشخص بازداشت شده اند. همزمان ارسال پارازیت روی برخی از شبکههای ماهوارهای افزایش یافته و اینترنت دچار اختلال شده است. بسیاری از سایتهای مخالفان هم در روزهای گذشته تحت حملات شدیدی قرار گرفته است. این مساله باعث شده دسترسی به سایتهایی چون کلمه، سحامنیوز، تغییر، جرس، تحول سبز، ندای سبز آزادی و ادوارنیوز در ساعاتی از روز با اختلال مواجه شود.
سایت دادنا با ارائه گزارشی در همین زمینه، اعلام کرده است "عناصر خودسر سایبری" با استفاده از تکنولوژی جدید، سایتهای خبری مخالف و منتقد را مورد حمله قرار دادهاند.
دادنا اعلام کرده است که "برخی افراد به صورت خودسر و بدون هیچ گونه ارتباط تشکیلاتی با مراجع نظارتی، راسا از روشهای فنی جدیدی برای متوقف کردن این سایتها استفاده" کردهاند.
آنطور که این سایت نوشته است در این شیوه جدید "ابتدا سرور سایت مورد نظر مورد هدف قرار گرفته و سپس با قرار دادن بار مجازی، موجب کندی شدید سی پی یو سرور شده و بدین ترتیب اختلال شدیدی در روند اطلاعرسانی سایت به وجود میآید."
وبسایت آینده نیز اعلام کرده است که جلوگیری از این نوع اختلال نیاز به صرف "هزینه سنگین و خرید نرمافزارهای فایر وال پیشرفته" دارد.
از سوی دیگر، در روزهای گذشته، موج جدیدی از حملات به موسوی و کروبی نیز آغاز شده است. جوان آنلاین ـ- وابسته به دفتر سیاسی سپاه پاسداران ـ- به نقل از یک موسسه پژوهشی مجهول ادعا کرده اکثریت مردم ایران، رهبران مخالفان را "منحرف" دانسته و خواستار "مجازات" آنها هستند. این وب سایت اعلام کرده است که ۹۷ درصد مردم ایران خواستار مجازات میرحسین موسوی و مهدی کروبی هستند.
وبسایت محرمانهنیوز که وابسته به اسفندیار رحیممشایی است نیز به نقل از یک مقام اطلاعاتی، که نامش فاش نشده ادعا کرده که موسوی و کروبی در جریان ناآرامیهای سال گذشته قصد داشتهاند در دو مسجد پرجمعیت تهران بمبگذاری کنند.
به نوشته محرمانهنیوزاین مقام اطلاعاتی که از وی با عنوان اختصاری "م-ع" نام برده شده، درهمایش بررسی فتنه های اخیر سخن میگفته است؛ همایش یک روزهای که با برنامه ریزی اداره اطلاعات و پشتیبانی فرمانداری یکی از شهرستانها برگزار شده و مسوولان ادارات و حراست سازمانهای دولتی، اعضای شورای شهر، فرماندهان نظامی و انتظامی این شهرستان در آن حضور داشته اند.
فضای امنیتی
همزمان با این هشدارها و واکنش وزارت کشور به درخواست راهپیمایی مخالفان دولت، فضای امنیتی هم در تهران در چند روز گذشته سنگین تر از قبل شده است. حضور نیروهای انتظامی و یگان های سرکوب در کنار عوامل لباس شخصی در خیابان ها و میادین اصلی، برپایی ایست های بازرسی شبانه، افت شدید سرعت اینترنت و قطع مکرر ارتباطات موبایلی از جمله نشانه های فضای پلیسی و امنیتی در پایتخت ایران است.
از دیگر سو، شاهدان عینی در تهران از تحرکات نیروهای یگان ویژه نیروی انتظامی در میادین اصلی محل راهپیمایی و دیگر خیابان ها از جمله میدان ونک، بزرگراه مدرس، میدان هفت تیر و ... خبر داده اند.
شاهدان به روز گفته اند که در ساعات میانی روز شنبه تعداد زیادی موتورسوار لباس شخصی را در اطراف میدان هفت تیر و مسجد الجواد رویت کرده اند.
همچنین گزارش ها حاکی از استقرار نیروهای گارد ویژه سرکوب نیروی انتظامی در ورزشگاه شیرودی در ضلع جنوبی میدان هفت تیر است. برخی از یگان های سرکوب نیز از روز گذشته در میدان ولیعصر و خیابان انقلاب مستقر شده و وانت هایی را که به شکل قفس است به نمایش عمومی گذاشته اند.
در همین حال، اختلال در تماس های شبکه های موبایل در ایران از روز گذشته به کندی شبکه اینترنت افزوده شده و شبکه های ماهواره ای نیز با پارازیت ممتد مواجه شده اند.
روز گذشته همچنین وزارت اطلاعات به ارسال پیامک های تهدید آمیز به شهروندان ادامه داد و در متنی که به مشترکین تلفن همراه در ایران ارسال کرد، نوشت: "در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب وزارت اطلاعات آماده دریافت گزارش های مردمی از فتنه گران است".
انتشار از : ونداد اولادعظیمی
برگرفته از : ایران گلوبال
No comments:
Post a Comment