Long live free and united Balochistan

Long live free and united Balochistan

Search This Blog

Translate

مرغ بريان هندي

مواد اوليه:مرغ سه تكهسير له‌شده سه حبهپياز رنده‌شده يك عدددارچين يك قاشق چايخوريفلفل سياه و قرمز از هر كدام يك تا دو قاشق چايخورينمك و زردچوبه به ميزان لازم  روغن يك پيمانه

طرز تهيه:  پياز، سير زردچوبه، دارچين، فلفل سياه و قرمز را با كمي نمك مخلوط و مرغ تكه‌شده را آغشته به اين مواد كرده و دو سـاعت مي‌گذاريم بماند. روغن را در ظرف درداري گرم كرده مرغ را در اين روغن تفت مي‌دهيم تا اين‌كه طلايي شود. (10 تا 12 دقيقه). سپس حدود پنج قاشق غذاخوري آب اضافه كرده و روي حرارت ملايم 45 دقيقه مرغ را با در بسته مي‌پزيم.

No comments:

Post a Comment