Long live free and united Balochistan

Long live free and united Balochistan

Search This Blog

Translate

Sökes: 3 000 flygvärdinnor

Många flygbolag har stramat åt verksamheten de senaste åren.
Men Emirates går mot strömmen.Nu vill bolaget utöka sin kabinpersonal med 3 800 personer, skriver flygtorget.se.
'
”Emirates erbjuder intresserade en möjlighet att lära sig mer om deras möjliga drömjobb, och om hur det är att bo i kosmopolitiska Dubai. Som en blomstrande metropol erbjuder Dubai en exceptionell livsstil och ett brett utbud av fritid och kultur och dessutom sol året om”.

Med detta budskap vill Dubaibaserade Emirates locka fler att jobba i dess flygkabiner. Emirates planerar nämligen att utöka sina flyglinjer och behöver nyanställa. Enligt bolaget ska man öppna flygtrafik från Arlanda senare i år. Emirates finns redan på Kastrup utanför Köpenhamn.

Flygvärdinnor och stewards

Det är också i Köpenhamn man hoppas hitta nya medarbetare. I dagarna ska Emirates hålla en rekryteringsdag där, och man hoppas i år kunna anställa totalt 3 800 personer, enligt Flygtorget. Bolaget söker flygvärdinnor, stewards, och piloter som ska baseras i Dubai.

Störst i öst

Emirates har i dag omkring 16 000 anställda som jobbar som kabinpersonal. Bolaget är det största i sitt slag i Mellanöstern med över 2 500 flygningar per vecka och har 50 000 anställda totalt. I flottan ingår bland annat Airbus A380 som är världens största passagerarflygplan.

http://www.aftonbladet.se/minekonomi/familj/article16269022.ab

No comments:

Post a Comment