Long live free and united Balochistan

Long live free and united Balochistan

Search This Blog

Translate

اجرای عدالت و رفع تبعیض مهمتر از هزاران پروژه عمرانی وتکنولوژی هسته ای است


انسجام و اتحاد ملی زمانی متحقق و مستحکم می گردد که به اعمال سلیقه و اجحاف پایان داده شود و قانون کما حقه اجرا شود

29 شهریور 1388 ساعت 12:20

شیخ الاسلام مولانا عبدالحمید در قسمت دوم خطبه های عید سعید فطر در مصلای بزرگ اهل سنت زاهدان گفت: معتقدم حیاتی تر و مهم تر از هزاران صنعت و تکنولوژی هسته ای اجرای عدالت است و مهمتر از هر عمران و آبادانی اجرای قانون است. عدالت نزد اهل تشیع جزو اصول دین است و نزد اهلسنت یکی از فرایض دین است و باید به مقتضای آن عمل شود.

مولانا عبدالحمید امام جمعه اهل سنت زاهدان در ادامه افزود: نظام اسلامی زمانی پایدار می شود و انسجام و اتحاد ملی زمانی متحقق و مستحکم می گردد که به اعمال سلیقه و اجحاف پایان داده شود و قانون کما حقه اجرا شود. ما قانون را قبول داریم و معتقدیم همه باید به قانون عمل کنند. مسئولین دولت و اقشار ملت همه در برابر اجرای قانون مسئولند و باید به قانون احترام بگذارند.
ایشان تاکید کرد: فرصت بسیار تنگ است و مسئولین امر باید هر چه بیشتر توجه نمایند. و هر چه سریعتر نسبت به اجرای قانون اقدام کنند.

خطیب مصلای اهلسنت زاهدان با اشاره به فشارهای دینی و مذهبی بر جامعه اهلسنت خاطر نشان ساخت: فشارهای دینی باید هر چه سریعتر برداشته شود و استقلال حوزه های علمیه حفظ شود. حکومت در دست هر مذهبی که باشد باید حوزه های علمیه اهل سنت و اهل تشیع در برنامه هایشان آزاد باشند.

انتقاد ما از روند تبعیض آمیز در استخدامها است نه از خدمات عمرانی دولت.
مولانا عبد الحمید با اشاره به سخنانش در یکی از جمعه ها درباره یکسان نگری و رفع تبعیض که اعتراض و ناراحتی بعضی از مسئولین را درپی داشت تصریح کرد: عده ای می گویند اگر ما به اهلسنت بی توجهیم و با تبعیض برخورد می کنیم پس چرا برایشان خدمات رسانی کرده و جاده ساخته ایم. باید گفت: انتقاد ما از خدمات عمرانی نیست. ما در طول سی سال عمر انقلاب از آبادانی و عمران گلایه نکرده ایم و معتقدیم دولت در این زمینه کوتاهی نکرده است و خدمات رسانی نموده و بودجه اختصاص داده است، اما انتقاد اساسی ما از روند تبعیض آمیز در اعطای منصبها و استخدام در پستهای دولتی است و انتظار ما رفع این نوع تبعیض است.
شیخ الاسلام مولانا عبدالحمید افزود: زمانی نظام جمهوری اسلامی در دل مردم جای می گیرد و احترام توده را جلب می کند که این تفاوت و تبعیض از میان برداشته شود. ما این تفاوت را اسلامی نمی دانیم و این تبعیض نه اسلامی و شرعی است و نه قانونی. همه ما به صرف ایرانی بودن و بدون در نظر گرفتن اعتقاد و مذهب و قوم و طایفه، مشمول قانون کشورهستیم، اما متاسفانه در مدت سی سال اهلسنت ایران تبعیضهای تلخ وسختی را مشاهده کرده و با خون دل تحمل کرده و دندان روی جگر نهاده است. ما به خاطر اسلام و حفظ امنیت و وحدت ملی و تمامیت ارضی و عزت کشورمان صبر کردیم. فرزندانمان در دانشگاهها درس می خوانند - اگر چه در زمینه فرهنگی و آموزشی نیز مورد بی مهری قرار گرفته ایم - اما پس از فراغت سرنوشت شان مجهول است، ما آنان را به کجا بفرستیم؟ کشور ما ایران است و ما ایرانی هستیم و به ما هیچ ربطی ندارد که در افغانستان و پاکستان و... چه خبر است، ما باید در ایران مورد توجه قرار گیریم و باید در کشور خودمان به ما بها داده شود. ما که برای این کشور کشته داده ایم چرا بین ما و برادران اهل تشیع فرق باشد؟!

انتظار ما از جمهوری اسلامی ایران که بر اساس عدالت بنیان گذاری شده یکسان نگری و عدالت است، و این خواسته من عبدالحمید نیست بلکه خواسته ملت است و خواسته اقشار مختلف جامعه اهل سنت است.

مواظب باشید افرادی به خاطر منافع شخصی شان تعصبات قبیله ای را در شما تحریک نکنند
خطیب عید فطر در مصلای اهل سنت زاهدان به مساله وحدت بین اقوام بلوچ اشاره کرد و اتحاد بین این اقوام را مقدمه ای برای اتحاد شیعه و سنی دانست.

وی اظهار داشت: شیعه ها باید بین خود اتحاد داشته باشند و سنی ها نیز باید با هم متحد باشند. من مردم استان را توصیه می کنم که به طایفه های دیگر احترام بگذارند و بدانند که ملاک برتری قوم و طایفه و نسب نیست، آنچه مایه افتخار است عمل صالح و سنت گرایی و قرآن گرایی است. نگذارید تعصبات طایفه ای جاهلیت در میان شما رخنه کند و مواظب باشید افرادی به خاطر منافع شخصی شان تعصبات قبیله ای را در شما تحریک نکنند و شما را بر اساس قبیله دسته دسته نکنند. در دنیا هر کس دنبال منافع خویش است و آنچه برای ما مهم است اتحاد ماست که ضامن منافع ماست.

این وظیفه خدایی ماست که به شما توصیه کنیم که وحدت تان را حفظ کنید. شما پیرو رسول الله صلی الله علیه وسلم و پیرو قرآنید، به اسلام و قرآن و رسول الله بنازید نه به چیز دیگر.

قرآن کریم منشأ تمام برکتها و رحمتها در رمضان است
حضرت شیخ الاسلام در قسمت اول خطبه های عید فطر با تلاوت آیه "شهر رمضان الذی انزل فیه القرآن هدی للناس و بینات من الهدی والفرقان" قرآن کریم را منشأ تمام نعمتها و برکتهای رمضان و باعث تحول و دگرگونی بزرگ دانست و گفت: اسلام پسندیده ترین و بهترین و کاملترین دین نزد الله تعالی است و در تمام شؤون زندگی بهترین راهنمایی را برای بشریت دارد و قرآن عظیم الشان بزرگترین سند و بزرگترین ریسمان بین بشر و الله تعالی است و با نزول این کتاب تحول آفرین و اعجاب انگیز در شب قدر این شب از هزار ماه برتر و بالاتر شد.

قرآن آخرین کتاب آسمانی است که از لوح محفوظ نازل شده و فرمایشات الهی را به ما بندگان منعکس می کند و بهترین آموزه ها را برای بشر دارد. من به جرات به نود و نه نام الهی سوگند یاد می کنم که کتابی دیگر همانند قرآن در جهان نیست، کتاب انسان سازی که بزرگترین ذخیره و بزرگترین گنج و خزانه است. اگر مسلمانان به این کتاب عمل کنند جهان در زیر سیطره شان خواهد آمد.
مولانا عبدالحمید خاطر نشان کرد: همه مشکلات امروزی جهان اسلام و تمامی اختلافات و درگیریها به خاطر دوری از قرآن است، اگر در فلسطین و بیت المقدس و عراق مشکل داریم، اگر بلاد اسلامی با تهاجم یهود و نصارا مواجهند و اگر در خلیج فارس و دیگر جاها با تراژدی مواجهیم همه و همه به خاطر دوری از قرآن است. ما از کتاب بی نظیر خدا فاصله گرفتیم، تلاوت و عمل به قرآن کم است، قرآنی که افضل الذکر و زنده کننده دلهای مرده است خوانده نمی شود و در واقع اگر این کتاب در زندگی مسلمانان پیاده شود و مسلمانان به حرام و حلالش ایمان داشته و حقوق الله و حقوق العباد را رعایت کنند به زودی در جهان می درخشند و عزت پیدا می کنند، پس ای برادران عزیز! قرآن را با هر دو دست و با چنگ و دندان بگیریم آنگاه است که تاریخ پیدا می کنیم و رشد می یابیم و تمام مشکلات و قضایای جهان اسلام حل می شود و امت اسلامی از تمام چالشها و بحرانها و بن بستها نجات می یابد.

قرآن همان کتابی است که دیروز با نزولش در حجاز صحابه را شیفته خود کرد و آنان با تلاوت قرآن و عمل به احکامش به آنچنان مقام و درجه ای رسیدند که الله تعالی در همین دنیا از آنان اعلام رضایت کرد و تا قیامت از پیروانشان راضی شد. قرآنی کتابی است کامل که تمامی مفاهیم زیبا را در خود جای داده است. در زمینه عقیده بهترین عقیده را در قرآن می یابید. در مورد توحید و یکتاپرستی و توکل علی الله و رجوع الی الله بهترین آموزه ها را دارد. درباره عبادات و اعمال بهترین توجیهات را دارد، نماز بزرگترین راز و نیاز بین بنده و الله است، زکات از ارکان مهم و فدا کردن مال است تا خداوند مالداران را با مالشان بیازماید، روزه عملی است که به تعبیر رسول اکرم صلی الله علیه وسلم "لا مثل له" بی نظیر است و در جهت کسب رضای الهی و متحول کردن انسان بی مانند است، حج ار بهترین اعمال است. همه این مسایل در قرآن کریم فرض شده است. قرآن حقوق الله و حقوق العباد اعم از حقوق پدر و مادر حقوق خویشاوندان و همسایگان را به انسان می آموزد و از خبائث و گناهانی همچون شراب نوشی، غیبت، تهمت، مسخره کردن، زنا، قتل و..منع می کند احکامی که سبب رسیدن به نعمتهای بهشت و ساختن جامعه انسانی می گردد.

امام جمعه اهل سنت زاهدان تاکید کرد: ما اگر به سوی الله تعالی که قرآن را نازل کرده برگردیم و به دین اسلام و سنت های رسول الله صلی الله علیه و سلم عمل کنیم الله تعالی مشکلات ما را حل خواهد کرد. پس باید بر جاده شریعت استقامت کنیم و بعد ازرمضان نماز، قرآن و مساجد را فراموش نکنیم. به قول مولانا عبدالعزیز رحمه الله: نگویید حضور ما در مسجد باعث زینت مسجد است بلکه این شما هستید که با حضور در مسجد زینت پیدا می کنید. باید توبه های شبهای قدر و شبهای رمضان و آن تلاوت ها و نمازها را نگه داریم، مبادا بعد از این مساجد خلوت و بی رونق شوند. حضور شما در مساجد مایه خیر و برکت و رضای الله و رسول است. به سنتهای رسول الله عامل باشید و به شریعت الهی کاملا پایبند باشید تا به قرب خدا برسید.

Source: http://www.sunnionline.us/farsi/content/view/1555/241

No comments:

Post a Comment