شنیسـل مرغ
مواد اولیه :
• سینهمرغ سه عدد
• پودر نان تست چهار پیمانه
• تخممرغ سه عدد
• آرد سفید دو پیمانه
• نمک و فلفل قرمز و زنجبیل و آویشن به میزان لازم
• ادویه مخلوط(زردچوبه، فلفل سفید، فلفل سیاه) به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سینهها را درون نایلونی قرار دهید و با بیفتککوب آنها را کوبیده به طوری که نازک شود یا یک سینه را از طول برش دهید و نصف کنید. درون ظرفی تخممرغها را با ادویهها و نمک مخلوط و در ظرفی دیگر پودر نان را با مقداری زعفران مخلوط کنید.
سینهها را ابتدا به آرد سفید زده و خوب آغشته کرده و آن را تکانی دهید تا گلولههای آرد روی آن باقی نمانده باشد و سپس آنها را درون تخممرغ غلتانده تا همه جای مرغ به خوبی با تخممرغ پوشانده شود و در نهایت آنها را به آرد سوخاری یا پودر نان آغشته کنید. روغن را در تابه ریخته وقتی خوب داغ شد مرغها را سرخ نمایید.
نکته:
مرغها را حتما به مدت یک ساعت بعد از اینکه به آرد سوخاری آغشته کردید در یخچال استراحت داده و روی آن را در صورت تمایل مقداری فلفل قرمز بپاشید تا تند شود.
• سینهمرغ سه عدد
• پودر نان تست چهار پیمانه
• تخممرغ سه عدد
• آرد سفید دو پیمانه
• نمک و فلفل قرمز و زنجبیل و آویشن به میزان لازم
• ادویه مخلوط(زردچوبه، فلفل سفید، فلفل سیاه) به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سینهها را درون نایلونی قرار دهید و با بیفتککوب آنها را کوبیده به طوری که نازک شود یا یک سینه را از طول برش دهید و نصف کنید. درون ظرفی تخممرغها را با ادویهها و نمک مخلوط و در ظرفی دیگر پودر نان را با مقداری زعفران مخلوط کنید.
سینهها را ابتدا به آرد سفید زده و خوب آغشته کرده و آن را تکانی دهید تا گلولههای آرد روی آن باقی نمانده باشد و سپس آنها را درون تخممرغ غلتانده تا همه جای مرغ به خوبی با تخممرغ پوشانده شود و در نهایت آنها را به آرد سوخاری یا پودر نان آغشته کنید. روغن را در تابه ریخته وقتی خوب داغ شد مرغها را سرخ نمایید.
نکته:
مرغها را حتما به مدت یک ساعت بعد از اینکه به آرد سوخاری آغشته کردید در یخچال استراحت داده و روی آن را در صورت تمایل مقداری فلفل قرمز بپاشید تا تند شود.
No comments:
Post a Comment