Long live free and united Balochistan

Long live free and united Balochistan

Search This Blog

Translate

پیش‌بینی پنتاگون: درمدت سه هفته ایران را شکست می‌دهیم

پیش‌بینی پنتاگون: درمدت سه هفته ایران را شکست می‌دهیم

در شرایطی که آمریکا حضور نظامی خود را در منطقه خلیج فارس تقویت می‌کند، کارشناسان وزارت دفاع آمریکا، پنتاگون، پیش‌بینی کرده‌اند که درصورت حمله نظامی به ایران، نیروهای نظامی این کشور را کم‌تر از یک ماه شکست خواهند داد.
یک مقام دفاعی آمریکا به واشنگتن پست گفته است: فرماندهی مرکزی آمریکا بر این باور است که می‌تواند درمدت سه هفته با استفاده از حملات هوایی، نیروهای مسلح ایران را شکست دهد یا به‌طور قابل توجهی آن‌ها را تضعیف کند.

سرهنگ تی.جی تیلور، سخنگوی فرماندهی مرکزی آمریکا، با اشاره به حمله احتمالی به ایران افزوده است: ما برای هرگونه احتمالی برنامه‌ریزی کرده‌ایم و گزینه‌های ممکن را در اختیار رئیس‌جمهور قرار داده‌ایم. ما از وزیر دفاع و مقام‌های غیرنظامی خود در واشنگتن راهنمایی می‌گیریم و طبق راهنمایی‌ آن‌ها اقدام خواهیم کرد.

براساس این گزارش این در شرایطی است که ارتش آمریکا حضور نظامی خود را در منطقه خلیج فارس تقویت کرده است؛ نیروی دریایی آمریکا به‌تازگی دو ناو هواپیمابر را نزدیک ایران مستقر کرده و توانمندی‌های مین‌یابی و مین‌زدایی خود را در این منطقه تقویت کرده است.

در ماه جاری میلادی نیروی دریایی آمریکا از اعزام ناو هوایپمابر «اینترپرایز»، دومین ناو هواپیمابر به منطقه خلیج فارس خبر داد. پیش از این ناو هواپیمابر «یو اس اس آبراهام لینکلن» آمریکا در ماه فوریه از تنگه هرمز عبور کرد.

نیروی هوایی آمریکا نیز به‌تازگی چند فروند جنگنده «رپتور» مدل اف-۲۲ به پایگاه خود در امارات متحده عربی فرستاد، اقدامی که با واکنش شدید تهران روبه‌رو شد؛ کاظم جلالی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران، این اقدام آمریکا را اقدامی «آمریکایی – صهیونیستی» و تهدیدکننده «ثبات منطقه» خواند.

قدرت استتار و تکنیک بسیار مدرن از ویژگی‌های مهم جنگنده رپتور اف-۲۲ است  که از گران‌ قیمت‌‌ترین هواپیمای جنگی دنیا به شمار می‌رود.

براساس این گزارش استقرار یک «پایگاه شناور» در خلیج فارس، یک کشتی حمل‌ونقل نیمه متحرک برای انجام عملیات نیروهای نظامی آمریکا، یکی دیگر از برنامه‌های آمریکا است.

قرار است کشتی «یو اس اس پونس» ارتش آمریکا میزبان بالگردهای ضدمین، قایق های تندرو و احتمالاً گروه‌های کماندو  در خلیج فارس باشد. یو اس اس پونس، یک کشتی آبی-خاکی و ساخت کشتیرانی «لاکهید» آمریکا است.

پنتاگون همچنین آموزش نیروهای ویژه متحدان خود را در منطقه خلیج فارس تقویت کرده است؛ اعضای عملیات ویژه مشترک که بخشی از «گروه کماندویی نیروی واکنش سریع شورای همکاری خلیج» (فارس) هستند احتمالاً درصورت نیاز به این منطقه اعزام خواهند شد.

آمریکا گفته است که این‌گونه اقدام‌ها و برنامه‌ها را به عنوان تدابیر احتمالی درصورت حمله نیروهای آمریکایی به ایران یا بسته شدن تنگه هرمز درنظر گرفته است.

به گفته فرماندهی مرکزی آمریکا حدود ۱۲۵ هزار نیروی نظامی آمریکا نزدیک ایران حضور دارند که ۹۰ هزار نفر از آن‌ها اطراف افغانستان مستقر شده‌اند، حدود ۲۰ هزار سرباز در منطقه «خاور نزدیک» و بین ۱۵ تا ۲۰ هزار نیرو روی کشتی‌ها مستقر هستند.

آذربایجان، ارمنستان، قبرس، گرجستان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان و ازبکستان ازجمله کشورهای حوزه خاور نزدیک هستند.

این تهدید ارتش آمریکا تنها بخشی از فشار فزاینده بر تهران است؛ واشنگتن می‌گوید که از اقدام نظامی علیه ایران به عنوان آخرین گزینه استفاده خواهد کرد و درحال حاضر بر فشار اقتصادی روی این کشور تمرکز کرده است.

No comments:

Post a Comment